دانلود بهترین پاورپوینت ها

شنبه, ۱۸ آبان ۱۳۹۸، ۰۸:۰۶ ب.ظ

استخراج اسیدهای چرب حاصل از ضایعات پسته

 

استخراج اسیدهای چرب حاصل از ضایعات پسته

ضایعات و بخش ­های مختلف درخت پسته به برگ­های تازه (FL)، برگ­های خشک شده (DL)٬ تنه (ST)٬ شاخه­ ها (BR)٬ پوسته­ چوبی طبیعی تازه (فرایند نشده)(FSN)٬ مغز تازه (FK) و پوسته چوبی فرایند شده (SP) طبقه بندی می­شوند.


مشخصات فایل

تعداد صفحات 2
حجم 17 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی صنایع غذایی


توضیحات کامل

کشور ایران از صادر کنندگان بزرگ پسته دنیا به حساب می ­آید که در حدود 70 درصد پسته دنیا را تامین می­کند. با توجه به اهمیت این موضوع و توجه به این نکته که پوسته سخت پسته مغز آن را در بر گرفته است. به مقدار فراوانی در اکثر نقاط کشور وجود و به عنوان یک زباله با آن برخورد می­شود و چه بهتر است که از این پوسته به ظاهر بی ‏ارزش استفاده مناسبی نمود و به جای سوزاندن یا دفع کردن آن را پیرولیز نمود و یا اسیدهای چرب مفید آن را استخراج نمود و با طراحی و احداث واحدهای صنعتی مربوطه و پالایشگاهی مختص این کار مواد با ارزشی از آن به دست آید.

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۸/۱۸
modir admin

اسیدهای چرب

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی