استخراج اسیدهای چرب حاصل از ضایعات پسته
استخراج اسیدهای چرب حاصل از ضایعات پسته
ضایعات و بخش های مختلف درخت پسته به برگهای تازه (FL)، برگهای خشک شده (DL)٬ تنه (ST)٬ شاخه ها (BR)٬ پوسته چوبی طبیعی تازه (فرایند نشده)(FSN)٬ مغز تازه (FK) و پوسته چوبی فرایند شده (SP) طبقه بندی میشوند.
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 2 |
حجم | 17 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
دسته بندی | صنایع غذایی |
توضیحات کامل
کشور ایران از صادر کنندگان بزرگ پسته دنیا به حساب می آید که در حدود 70 درصد پسته دنیا را تامین میکند. با توجه به اهمیت این موضوع و توجه به این نکته که پوسته سخت پسته مغز آن را در بر گرفته است. به مقدار فراوانی در اکثر نقاط کشور وجود و به عنوان یک زباله با آن برخورد میشود و چه بهتر است که از این پوسته به ظاهر بی ارزش استفاده مناسبی نمود و به جای سوزاندن یا دفع کردن آن را پیرولیز نمود و یا اسیدهای چرب مفید آن را استخراج نمود و با طراحی و احداث واحدهای صنعتی مربوطه و پالایشگاهی مختص این کار مواد با ارزشی از آن به دست آید.
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود