دانلود بهترین پاورپوینت ها

 

اصول و کاربردهای سیستم انجماد بستر سیال در صنایع غذایی

در این مقاله به بررسی موارد زیر پرداخته میشود: 1) مقدمه ای بر نگهداری مواد غذایی در دمای پایین 2) تجهیزات انجماد صنعتی 3) انجماد بستر شناور 4) ظرفیت فریزرهای بستر سیال 5) طراحی فریزر بستر سیال 6) موارد استفاده از فریزرهای بستر سیال


مشخصات فایل

تعداد صفحات 13
حجم 104 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی صنایع غذایی


توضیحات کامل

نگهداری مواد غذایی در دمای پایین باعث کاهش نرخ رشد میکرو ارگانیسم ها و خارج کردن آب از مواد غذایی می شود.که این موضوع هم به نوبه خود باعث عدم توانایی میکرو ارگانیسم ها در استفاده از ماده غذایی می شود. انجماد سالیان متمادی برای حفاظت از غذاهای با ارزش مثل گوشت و ماهی به کار رفته است و در طی 40 سال اخیر استفاده از آن بسیار گسترش پیدا کرده است.. غذاهای منجمد شامل سبزیجات آماده، کیک ها، فراورده های پاستا، دسرها و غذاهای کاملا آماده هستند که معمولا به شکل فراورده های حبوبات و سایر سبزیجات است. در طی سالیان اخیر روش های انجماد مواد غذایی بهبود چشمگیری پیدا کرده است زیرا غذاهای منجمد کیفیت بسیار بالاتری نسبت به غذاهایی دارد که با روش سنتی تهیه شده و تحت فرایندهای حرارتی قرار گرفته اند. علت دیگر این است که انجماد فقط بر روی مواد اولیه با کیفیت بالا و غذاهای تولید شده با ارزش بالا انجام می گیرد.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی