دانلود بهترین پاورپوینت ها

 

بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه رزماری بر روی ویژگیهای کیفی فرآورده های مختلف گوشتی

اکسیداسیون چربی‏ها و آلودگی میکروبی دو فاکتور بسیار مهمی هستند که بر کیفیت و طول عمر نگهداری گوشت و فراورده‏های گوشتی نقش تعیین کننده‏ای دارند. از این‏رو به تاخیر انداختن پدیده اکسیداسیون و جلوگیری از آلودگی میکروبی از اهداف اصلی تولید‏کنندگان مواد غذایی در صنعت گوشت و فراورده‏ های گوشتی می‏باشد.


مشخصات فایل

تعداد صفحات 9
حجم 26 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی صنایع غذایی


توضیحات کامل

 با وجود اینکه در حال حاضر از افزودنی‏ ها و آنتی اکسیدان‏های مصنوعی در سطحی گسترده در صنعت گوشت استفاده می‏شود اما تمایل به سمت استفاده از آنتی‏ اکسیدان‏ های طبیعی به دلیل عدم مقبولیتی که مصرف‏ کنندگان مواد غذایی از مصرف این مواد سنتزی نشان می‏دهند و همچنین مشکلاتی که این آنتی اکسیدان‏ها از لحاظ ایمنی و مسمومیت ‏زایی ایجاد می‏کنند، افزایش یافته است. رزماری، گیاهی است که دارای ترکیباتی همچون روغن فرار (10-8 درصد)، فلاونوئیدها، چربی، کربوهیدارت، پروتئین، فیبر و برخی املاح معدنی و ویتامین می­باشد. مصرف رزماری، از یک سو به علت خاصیت آنتی­اکسیدانی رزمانول، رزماری کوئینون و کارنوسول و از سوی دیگر به علت خاصیت ضد میکروبی ترکیبات فلاونوئیدی در صنایع غذایی، داروسازی و طب مورد توجه واقع شده است و قدمتی بسیار دیرینه دارد.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۸/۱۷

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی