جمعه, ۱۷ آبان ۱۳۹۸، ۰۴:۰۸ ب.ظ
تاثیر فرآیند تولید ماکارونی بر روی ویتامینهای گروه "ب"
تاثیر فرآیند تولید ماکارونی بر روی ویتامینهای گروه "ب"
در این مقاله عوامل موثر بر تولید ماکارونی و تاثیر آنها بر روی ویتامین های گروه ب بررسی میشود.
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 4 |
حجم | 29 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
دسته بندی | صنایع غذایی |
توضیحات کامل
گندم و فرآورده های آن به دلیل دارا بودن انرژی، کربوهیدرات، پروتئین، فیبر و ویتامینهای "ب" به عنوان یک منبع مغذی مهم تلقی میگردند. به طور کلی، دانه کامل گندم میتواند به عنوان یکی از بهترین گزینه های انتخابی در رژیم غذایی مطرح شود. تحقیقات و بررسیها حاکی از آن است که مصرف مرتب و منظم دانه کامل گندم نقش قابل ملاحظهای در پیشگیری از بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی، دیابت و حتی انواعی از سرطان نیز دارد؛ البته هنوز مکانیسمهای مرتبط با آن به طور دقیق مشخص نیست.
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
۹۸/۰۸/۱۷