دانلود بهترین پاورپوینت ها

 

فشار هیدرواستاتیک بالا شیوه ‏ای نوین در فراوری غیرحرارتی دانه گندم

در این مقاله به بررسی موارد زیر پرداخته میشود: • تأثیر فشار بالا بر روی پارامترهای رنگ خمیر گندم • تأثیر فشار بالا بر روی جمعیت میکروبی خمیر گندم • تأثیر فشار بالا بر روی ژلاتیناسیون نشاسته گندم • تأثیر فشار بالا بر روی اجزای تشکیل دهنده دانه گندم • ساختار میکروسکوپی خمیر تحت فشار بالا


مشخصات فایل

تعداد صفحات 8
حجم 39 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی صنایع غذایی


توضیحات کامل

ظهور و پیشرفت روش‏ های غیرحرارتی نوین در صنایع غذایی، به دلیل تأثیرات سوء حرارت، اهمیت خاصی در دهه ‏های اخیر پیدا کرده است. فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا یا پاسکالیزاسیون، یکی از مهمترین تکنولوژی‏ های کنونی می‏باشد که در آن مواد غذایی با هدف از بین بردن میکروارگانیسم‏‏های پاتوژن و همچنین غیرفعال کردن آنزیم‏هایی که باعث تغییرات نامطلوب می‏شوند و افزایش کیفیت، در معرض فشار بالا (معمولاً بین 100 تا 1000 مگاپاسکال) قرار می‏گیرند.

 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی