فشار هیدرواستاتیک بالا شیوه ای نوین در فراوری غیرحرارتی دانه گندم
فشار هیدرواستاتیک بالا شیوه ای نوین در فراوری غیرحرارتی دانه گندم
در این مقاله به بررسی موارد زیر پرداخته میشود: • تأثیر فشار بالا بر روی پارامترهای رنگ خمیر گندم • تأثیر فشار بالا بر روی جمعیت میکروبی خمیر گندم • تأثیر فشار بالا بر روی ژلاتیناسیون نشاسته گندم • تأثیر فشار بالا بر روی اجزای تشکیل دهنده دانه گندم • ساختار میکروسکوپی خمیر تحت فشار بالا
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 8 |
حجم | 39 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
دسته بندی | صنایع غذایی |
توضیحات کامل
ظهور و پیشرفت روش های غیرحرارتی نوین در صنایع غذایی، به دلیل تأثیرات سوء حرارت، اهمیت خاصی در دهه های اخیر پیدا کرده است. فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا یا پاسکالیزاسیون، یکی از مهمترین تکنولوژی های کنونی میباشد که در آن مواد غذایی با هدف از بین بردن میکروارگانیسمهای پاتوژن و همچنین غیرفعال کردن آنزیمهایی که باعث تغییرات نامطلوب میشوند و افزایش کیفیت، در معرض فشار بالا (معمولاً بین 100 تا 1000 مگاپاسکال) قرار میگیرند.
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود