دانلود بهترین پاورپوینت ها

 

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلال مختلط اضطراب _ افسردگی

عنوان: مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلال مختلط اضطراب _ افسردگی


مشخصات فایل

تعداد صفحات 35
حجم 71 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی روان شناسی


توضیحات کامل

عنوان: مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلال مختلط اضطراب _ افسردگی

 

فرمت فایل: word

تعداد صفحات: 35

 

اختلالات خلقی گروه وسیعی از اختلالاتی را شامل می شوند که خلق مرضی (پاتولوژیک) و آشفتگی های مرتبط با آن، نمای بالینی غالب آنها را تشکیل می دهد. این اختلالات در برخی از ویرایشهای قبلی کتابچه تشخیصی و آماری اختلالات روانی (DSM) با عنوان اختلالات عاطفی (affective) شناخته می شدند، ولی بعداً اصطلاح اختلالات خلقی ترجیح داده شد، چون این اصطلاح حالتهای هیجانی مداوم و پایدار را مدنظر قرار می دهد و فقط به تظاهر بیرونی (عاطفی) حالت گذرای هیجانی توجه نمی کند. اختلالات خلقی را می توان به بهترین وجهی با عبارت نشانگان (سندرم) توصیف کرد ( و نه با عنوان بیماریهای مجزا)، چون این اختلالات از گروهی نشانه و علامت ترکیب یافته اند که هفته ها تا ماهها طول می کشند، نشانه ها و علایم مذکور تفاوت و فاصله بارزی با کارکردهای معمولی و عادی فرد دارند، معمولاً عود کننده هستند، و غالباً با الگویی دوره ای یا چرخه ای تظاهر می کنند. خلق ممکن است طبیعی (normal) ، بالا (elevated) ، یا افسرده (depressed) باشد. افراد به طور معمول طیف وسیعی از حالات خلقی را تجربه می کنند و مجموعة تظاهرات عاطفیشان نیز به همان اندازه وسیع و بزرگ است؛ همچنین احساس می کنند که می توانند بر حالات خلقی و عاطفی خود کمابیش مسلط باشند. در اختلالات خلقی آن احساس تسلط از بین رفته و فرد رنج و عذابی عظیم می کشد.

در بیمارانی که خلق بالایی دارند ( یعنی در مانیا)، گشاده خویی (expansiveness) ، پرش افکار (flight of ideas)، کاهش خواب، افزایش اعتماد به نفس، و افکار خود بزرگ بینانه دیده می شود. در بیمارانی که خلق افسرده ای دارند (یعنی در افسردگی)، از دست دادن کارمایه (انرژی) و علاقه، احساس گناه، دشوار شدن تمرکز، از دست دادن اشتها، و افکار مرگ یا خود کشی وجود دارد. دیگر نشانه ها و علایم اختلالات خلقی عبارت است از تغییراتی در سطح فعالیت، تواناییهای شناختی، تکلم، و کارکردهای نباتی (از قبیل خواب، فعالیت جنسی، و سایر نظمهای زیستی). این تغییرات همیشه موجب مختل شدن کارکردهای بین فردی، اجتماعی، و شغلی بیمار می شود.

 

فهرست مطالب

اختلالات خلقی

همه گیر شناسی

میزان بروز و میزان شیوع

مسایل اجتماعی_ اقتصادی و فرهنگی

سبب شناسی

عوامل زیستی

عوامل شیمیایی عصبی

عوامل وراثتی

عوامل شخصیتی

درمان

دارو درمانی

اختلالات اضطرابی

اضطراب طبیعی

ترس و اضطراب

علایم اضطراب

همه گیر شناسی

علت شناسی

نظریه های روانکاوانه

نظریه های رفتاری

دستگاه عصبی خودکار

اختلال مختلط اضطراب _ افسردگی

همه گیر شناسی

سبب شناسی

تشخیص

درمان

منابع


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی