پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی
پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی
•این برنامه کل فرآیند تولید "بستنی" را صرفاً تا مرحله بارگیری از کارخانه در بر میگیرد زیرا بستنی به صورت خرده فروشی به مصرف کننده عرضه میگردد احتمال اینکه درهنگام توضیح یانگهداری آلوده شود وجود ندارد
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 34 |
حجم | 273 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | ppt |
دسته بندی | صنایع غذایی |
توضیحات کامل
عنوان: برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی
فرمت فایل: ppt
تعداد اسلاید: 34
•بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد. •این برنامه صرفاً ةک فرآورده یعنی "بستنی" را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود