پاورپوینت تکنولوژی های تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده)
پاورپوینت تکنولوژی های تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده)
کالباس های حرارت دیده فرآورده هایی هستند که در تهیه آنها از حرارت (حدود 70 درجه سانتی گراد) استفاده می گردد و متشکل از گوشت، چربی و آب می باشند. مهمترین مسئله در تولید این گونه فرآورده ها این است که ترکیبات فوق و مواد افزودنی به آن به صورتی آمیخته گردند که هنگام حرارت دادن از یکدیگر جدا نشده و فرآورده تولید شده دارای قوام و قابلیت برش مطلوب باشد.
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 30 |
حجم | 1274 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | ppt |
دسته بندی | صنایع غذایی |
توضیحات کامل
عنوان: پاورپوینت تکنولوژی های تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده)
فرمت فایل: ppt
تعداد اسلاید: 30
•فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند : •1ـ کالباس های حرارت دیده •2ـ کالباس های خام •3ـ کالباس های پخته •4ـ گوشت های عمل آمده
•تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس (sausage) از نظر تکنولوژی اختلاف شایانی ندارند ومهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است که در کالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است که در سوسیس معمولاً بیشتر است.
فهرست مطالب
کالباس های حرارت دیده
مواد تشکیل دهنده و افزودنی کالباس حرارت دیده
تکنولوژی تهیه کالباس های حرارت دیده
سایر پروسه های تکنولوژیک
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود