دانلود بهترین پاورپوینت ها

 

پروپوزال شناسایی سریع PCR لاکتوباسیلوس روتری در محصولات پروبیوتیک و لبنی

شناسایی سریع PCR لاکتوباسیلوس روتری در محصولات پروبیوتیک و لبنی – شامل 20 صفحه در قالب ورد و قابل ورایش(Rapid detection of lactobacillus reuteri in dairy products and probiotic by PCR method)


مشخصات فایل

تعداد صفحات 20
حجم 27 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx
دسته بندی زیست شناسی


توضیحات کامل

شناسایی سریع PCR   لاکتوباسیلوس روتری در محصولات پروبیوتیک و لبنی – شامل 20 صفحه در قالب ورد و قابل ورایش(Rapid detection of lactobacillus reuteri in dairy products and probiotic by PCR method)

 

قسمتی از متن:

لاکتوباسیل ها از جمله لاکتوباسیلوس روتری به عنوان فلور طبیعی در دهان، روده و واژن یافت می شوند.از گونه ها ی مذکور،در فرآورده های پروبیوتیک استفاده میشودکه در این راستا به ارتقاء سطح سلامت انسان ها کمک شایانی می نمایند زیرا پروبیوتیک ها مکمل های غذایی حاوی میکروارگانیسم های زنده ای هستند که برای سلامتی میزبان مفید می باشند. بر اساس تعریف جدید ارائه شده توسط FAO/WHO پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که اگر در مقادیر کافی تجویز گردند اثرات مفید سلامتی بر روی میزبان خواهند داشت.در کل فواید پروبیوتیک ها عبا رتند از :

- کمک به حفظ تعادل مابین باکتریهای مضر و مفید روده و حفظ سلامتی دستگاه گوارش

- داشتن اثرات مفید در افرادی که مدت زمان طولانی آنتی بیوتیک دریافت کرده اند

- تحریک سیستم ایمنی و کاهش عفونت ها

- مفید برای درمان انواع اسهال ها و سایر عفونت های گوارشی

- بهبود هضم لیپیدها، کربوهیدرات ها و پروتئین ها و همچنین بهبود هضم لاکتوز در عارضه عدم تحمل به لاکتوز

- کمک به پیشگیری از سرطان کولون و جلوگیری از تولید موادی که باعث ایجاد سرطان می گردند.

- کمک به پایین آوردن کلسترول و کاهش فشار خون در انسان

- کمک به بهبود جذب مواد معدنی و مغذی و کاهش التهاب

- کنترل رشد باکتریهای مضر در شرایط استرس

- کمک به تعادل هورمون های جنسی در شرایط استرس

- مقابله با عفونت هایی مانند کاندیدیازیس پای ورزشکاران

- کنترل رشد ویروس ها و باکتریهای بیماریزا

- شکستن توکسین ها

 - تولید آنتی بادی ها و مواد ضد سرطان

لاکتیک اسید باکتری ها ( LAB ) و بیفیدوباکتریوم ها میکروب های متداولی هستند که به عنوان پروبیوتیک استفاده میشوند. با وجود این، مخمرها و باسیل های خاصی نیز به عنوان پروبیوتیک در دسترس می باشند.(کفیلی تیوا و همکاران،1388)

سویه های متعددی از لاکتوباسیل های پروبیوتیک در طیف وسیعی از محصولات غذایی انسان ها و حیوانات وجود دارند،از آنجا که ظرفیت های پروبیوتیکی وابسته به سویه می باشند،انتخاب متدهای قابل اطمینان برای شناسایی لاکتوباسیل ها از اهمیت خاصی برای محققین برخوردار است. گونه های لاکتوباسیلوس از نظر فنوتیپی ناهمگن هستند و شناسایی سویه های لاکتوباسیل بسیار وابسته به خصوصیات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی است.(Fruchart ,1997)

شناسایی لاکتوباسیلوس روتری در فرآورده های لبنی به روش سنتی بر پایه محیط کشت بر روی محیط کشت MRS حداقل 10-3 روز وقت نیاز دارد، لذا مسئله اصلی این مطالعه، شناسایی سریع جنس لاکتوباسیلوس روتری به عنوان یکی از مهم ترین استارترهای فرآورده های لبنی به روش مولکولی PCR ، در مدت زمان کم(4-3  ساعت) و بطور مستقیم میباشد.(تفویضی و همکاران،1390)

 

فهرست مطالب:

نعریف مسئله

بیان سوالهای اصلی تحقیق

سابقه و ضرورت انجام تحقیق

فرضیه­ها ‌

هدف­ها

کاربردهای متصور از تحقیق

روش انجام تحقیق

روش و ابزار گرد آوری اطلاعات

روش تجزیه و تحلیل داده­ها

قلمرو تحقیق ( زمانی ، مکانی ،  موضوعی )

جامعه آماری و روش نمونه­گیری

فهرست منابع و مآخذ


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی