دانلود بهترین پاورپوینت ها

شنبه, ۱۸ آبان ۱۳۹۸، ۰۸:۰۳ ب.ظ

پکتین و کاربردهای آن در صنایع غذایی

 

پکتین و کاربردهای آن در صنایع غذایی

در این مقاله به بررسی موارد زیر پرداخته میشود: منابع پکتین استخراج پکتین انواع پکتین خصوصیات تشکیل ژل کاربرد پکتین مربا و ژله ها کنسروها محصولات پخت محصولات لبنی محصولات شیرینی سازی فیلم های بسته بندی محصولات گوشتی حذف کلسترول زرده تخم مرغ امولسیون ها حد مجاز مصرف پکتین


مشخصات فایل

تعداد صفحات 9
حجم 30 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی صنایع غذایی


توضیحات کامل

پکتین یکی از پرکاربرد ترین ترکیبات در صنایع غذایی است. بخش عمده پکتین تولید شده به وسیله صنایع فرآوری میوه مصرف می شود. از دیگر کاربردهای متداول آن محصولات لبنی و قنادی، محصولات میوه ای فرآوری شده، پر کننده های نانوایی و لعاب ها هستند. کاربرد احتمالی دیگر پکتین جایگزین چربی است، اما جدیدترین کاربرد آن در پایدارسازی امولسیون ها است.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۸/۱۸
modir admin

پکتین

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی