دانلود بهترین پاورپوینت ها

 

چالش‏های کلیدی در آسیابانی و ذخیره سازی آرد کامل گندم

در این مقاله به بررسی موارد زیر پرداخته میشود: تجزیه لیپیدها رنسید شدن هیدرولیتیکی رنسید شدن اکسیداتیو تجزیه پروتئین‏ها تجزیه کربوهیدرات‏ها تجزیه سایر ترکیبات روش‏های بهبود ثبات ذخیره‏ سازی آرد کامل گندم


مشخصات فایل

تعداد صفحات 9
حجم 40 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی صنایع غذایی


توضیحات کامل

استفاده از آرد کامل گندم به دلیل افزایش سطح آگاهی مصرف کنندگان، روند رو به رشدی داشته است. به دلیل وجود لیپیدها و آنزیم‏ های تجزیه کننده این ترکیبات، مدت زمان ماندگاری این نوع آرد، در مقایسه با آرد سفید کوتاه تر می ‏باشد. تجزیه لیپولیتیک منجر به کاهش خصوصیات کاربردی و ارزش تغذیه‏ای آرد کامل گندم می‏گردد. روش‏ های پایداری ذخیره ‏سازی این نوع آرد بر روی کنترل فعالیت آنزیم لیپولیتیک موفقیت آمیز بوده است.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۸/۱۸

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی