شنبه, ۱۸ آبان ۱۳۹۸، ۰۸:۰۲ ب.ظ
چالشهای کلیدی در آسیابانی و ذخیره سازی آرد کامل گندم
چالشهای کلیدی در آسیابانی و ذخیره سازی آرد کامل گندم
در این مقاله به بررسی موارد زیر پرداخته میشود: تجزیه لیپیدها رنسید شدن هیدرولیتیکی رنسید شدن اکسیداتیو تجزیه پروتئینها تجزیه کربوهیدراتها تجزیه سایر ترکیبات روشهای بهبود ثبات ذخیره سازی آرد کامل گندم
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 9 |
حجم | 40 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
دسته بندی | صنایع غذایی |
توضیحات کامل
استفاده از آرد کامل گندم به دلیل افزایش سطح آگاهی مصرف کنندگان، روند رو به رشدی داشته است. به دلیل وجود لیپیدها و آنزیم های تجزیه کننده این ترکیبات، مدت زمان ماندگاری این نوع آرد، در مقایسه با آرد سفید کوتاه تر می باشد. تجزیه لیپولیتیک منجر به کاهش خصوصیات کاربردی و ارزش تغذیهای آرد کامل گندم میگردد. روش های پایداری ذخیره سازی این نوع آرد بر روی کنترل فعالیت آنزیم لیپولیتیک موفقیت آمیز بوده است.
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
۹۸/۰۸/۱۸